Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Agnes

Τηλεφωνικό νούμερο : 8618982006591

WhatsApp : +8618982006591

ICT 2023 IOTRouter SVIAZ

July 28, 2023

ICT 2023 IOTRouter SVIAZ

 

 

Στις 11 Απριλίου, την τοπική ώρα, η 35η διεθνής έκθεση επικοινωνίας της Ρωσίας Μόσχα (ICT 2023 SVIAZ) άνοιξαν grandly στο διεθνές κέντρο έκθεσης της Μόσχας στη Ρωσία. Η έκθεση εγγυάται από κοινού και καθοδηγείται από τη ρωσική Δούμα, το Υπουργείο επικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το Υπουργείο βιομηχανίας και εμπορίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και τη ρωσική ομοσπονδιακή αντιπροσωπεία επικοινωνιών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ICT 2023 IOTRouter SVIAZ  0

 

Η διεθνής έκθεση επικοινωνίας της Ρωσίας Μόσχα είναι μια πλατφόρμα επίδειξης για τους κατασκευαστές παγκόσμιων σημαντικούς επικοινωνίας και δικτύων και τους φορείς παροχής υπηρεσιών. Από την έναρξή της, η κλίμακα της έκθεσης έχει επεκταθεί μέρα με τη μέρα, και έχει μια σημαντική επιρροή στις διεθνείς επαγγελματικές εκθέσεις. Η καλύτερη πλατφόρμα στην περιοχή της ΚΑΚ. Σαν άριστο κατασκευαστή του τερματικού εξοπλισμού επικοινωνίας IoT, IOTRouter είναι πολύ τιμημένο για να συμμετέχει σε αυτήν την έκθεση και να επιδείξει τις πιό πρόσφατα τεχνολογίες και τα προϊόντα μας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ICT 2023 IOTRouter SVIAZ  1

 

 

Ο θάλαμος IOTRouter (αριθμός θαλάμων: 22F42) γοητευμένος πολλούς επαγγελματίες και πελάτες, οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον και την αναγνώρισή τους εξοπλισμού και τεχνολογίας μας. Το προσωπικό μας εισήγαγε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων και τα τεχνικά πλεονεκτήματά μας σε τους, και μοιράστηκε την εμπειρία και τις ιδέες βιομηχανίας μας με τους.

 

 

 

EG8000 οι πύλες υπολογισμού ακρών σειράς IOTRouter έχουν προσελκύσει την ευρεία προσοχή. Αυτή η σειρά προϊόντων γεννήθηκε με σκοπό να προσαρμοστεί στον τεμαχισμό των αναγκών του Διαδικτύου της βιομηχανίας πραγμάτων. Υιοθετεί μια οπτική μέθοδο προγραμματισμού, και εκφράζει τη λογική του προγράμματος ως γραφική ενότητα με το σύρσιμο και τη ρίψη των συστατικών, σύνδεση των γεγονότων, κ.λπ., η οποία είναι διαισθητική και εύκολο να καταλαβευτεί. Εύκολος να πάρει αρχισμένος. Και η διεπαφή υποστηρίζει τις πολλαπλάσιες γλώσσες, το οποίο είναι κατάλληλο για τους υπερπόντιους χρήστες.
Επιπλέον, επιδείξαμε επίσης μια σειρά λύσεων στην έκθεση για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τα σενάρια εφαρμογής των διαφορετικών πελατών.

Αυτές οι λύσεις περιλαμβάνουν την έξυπνη γεωργία, την έξυπνη ενέργεια, την έξυπνη πόλη, την έξυπνη κατασκευή, τα βιομηχανικά στοιχεία απόκτηση και έλεγχος βασισμένοι στο διαδίκτυο της τεχνολογίας πραγμάτων, που στοχεύει να παρέχουν στους πελάτες τις περιεκτικότερες και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ICT 2023 IOTRouter SVIAZ  2

 

 

Σε αυτήν την έκθεση, διευθύναμε επίσης τις σε βάθος ανταλλαγές και τη συνεργασία με άλλους εκθέτες. Με τη συνεργασία με τους, μπορούμε περαιτέρω να επεκτείνουμε το επιχειρησιακές πεδίο και τη βάση πελατών μας, και συγχρόνως, μπορούμε καλύτερα να προωθήσουμε και να εφαρμόσουμε την πιό πρόσφατη τεχνολογία επικοινωνιών IoT.

 

 

Τα τελευταία χρόνια, IOTRouter έχει δουλεψει σκληρά για να καλλιεργήσει τη διεθνή αγορά, που υιοθετείται στην ιδέα ανάπτυξης «της εξόδου», αύξησε συνεχώς την ανάπτυξη της διεθνούς αγοράς, και συνεργάστηκε με τους συνέταιρους από σε όλο τον κόσμο με μια ανοικτή τοποθέτηση. Η Ρωσία και η Κίνα είναι περιεκτικοί στρατηγικοί συνεταιριστικοί συνεργάτες, και οι επιχειρησιακές ανταλλαγές μεταξύ των επιχειρήσεων των δύο χωρών έχουν λάβει τη ισχυρή υποστήριξη και από τις δύο κυβερνήσεις.

 


Μέσω αυτής της έκθεσης, IOTRouter έχει πάρει ένα πηδώντας βήμα προς τη διεθνή αγορά, διηύρυνε τους ορίζοντές του στη διεθνή αγορά, ανακαλυμμένες νέες ευκαιρίες διεθνών αγορών, και θεμένος στερεά θεμέλια για περαιτέρω να ανοίξει τη ρωσική αγορά.

Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την έννοια της τεχνολογικής καινοτομίας, να παρέχουμε στους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τον πιό υψηλής ποιότητας IoT εξοπλισμό και τις λύσεις επικοινωνίας τερματικό, και να προωθούμε την περαιτέρω ανάπτυξη και την καινοτομία της τεχνολογίας IoT.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ICT 2023 IOTRouter SVIAZ  3